Målfest i Gelsenkirchen?

18.30 Schalke 04 – Bayer Leverkusen

Det är ett formstarkt Bayer Leverkusen som besöker Schalke 04 på Veltins-Arena ikväll.

Schalke
Schalke kommer till dagens match med en mycket viktig seger i ryggen. Laget tog sig i veckan förbi sista hindret som stod mellan tyskarna och säsongens Champions League-gruppspel när man slog grekiska PAOK Thessaloniki med 3-2 borta. En seger som så klart betyder ofantligt mycket såväl sportsligt som ekonomiskt.
Sämre har det gått i ligan, efter 3 spelade matcher är Schalke fortfarande utan seger då man inlett med ett kryss och två förluster. I senaste omgången förlorade laget borta mot Hannover med 2-1.

Skador & avstängningar
Försvararna Christian Fuchs och Benedikt Howedes är avstängda. Klaas-Jan Huntelaar, Sead Kolasinac, Chinedu Obasi, Kyriakos Papadopoulos, Anthony Annan är skadade.

Trolig startelva
Hildebrand
Uchida, Matip, Felipe Santana, Aogo
Hoger, J.Jones
Farfan, Draxler, Clemens
Szalai

Bayer Leverkusen
Leverkusen har inlett säsongen strålande och kommer till dagens match med fyra raka segrar. Laget inledde säsongen med att besegra Lippstadt i tyska cupen och har vidare inlett ligan med tre raka segrar. I senaste omgången slog laget förmodade toppkonkurrenten Borussia Mönchengladbach med 4-2 hemma – en seger som bör innebära att Bayer Leverkusen kommer till kvällens match med självförtroendet i topp.

Skador & avstängningar
Dominik Kohr och Niklas Lomb är skadade.

Trolig startelva
Leno
Donati, Toprak, Spahic, Boenisch
Reinartz, L.Bender, Castro
Sam, Kiesling, Son

Sammanfattning
Schalke har spelat över 2.5 mål i samtliga ligamatcher denna säsong. Skytterkungen Huntelaar är skadad men nyförvärvet Szalai har visat att han kan göra mål under säsongsupptakten. Värre är det med skadorna i backlinjen, något som bör öppna upp för ett offensivt Bayer Leverkusen.
Leverkusen har spelat över 2.5 mål i tre av säsongens fyra inledande matcher och i samtliga dessa har laget gått över linan av egen kraft. Schalke kommer att få det tufft ikväll.

Spel 1:
Över 2.5 mål till 1,60.

Insats:
25 units.

Spel 2:
Bayer Leverkusen seger till 2,20.

Insats:
15 units.

TV: Eurosport 2.